Orthomoleculair Therapeut ​Wellnesspower adviseert in Utrecht

Bel ons: 06 20 15 76 53
Wellnesspower_Utrecht_logo

Wat vinden cliënten van Gezondheidspraktijk Wellnesspower

Pim Couturier heeft een achtergrond binnen de Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde, is werkzaam als orthomoleculair therapeut en verstrekt adviezen over gezondheid, levensstijl, voeding en voedingssuppletie. Er gingen je al vele tevreden cliënten voor. Lees hieronder wat zij van orthomoleculair therapeut 

Pim Couturier en Wellnesspower vinden.

Nadat er begin 2017 bij mij gemetastaseerde prostaatkanker was geconstateerd heb ik naast het consulteren van de uroloog/oncoloog ook een intakegesprek met Pim Couturier gehad. Dit zeer uitgebreide consult van Pim werd bij mij thuis aan de hand van een door mij vooraf ingevulde vragenlijst gehouden. Er was direct warme aandacht voor mijn persoonlijke omstandigheden ook voor mijn partner. De positieve houding van Pim maakte het niet makkelijker om de kanker te accepteren maar wel om er mee aan de slag te gaan. Zijn adviezen op het gebied van mijn eetgewoonten, het gebruik van de door hem geadviseerde voedingssupplementen en het werken aan een “positieve” levenshouding maakte mij sterk. 

De adviezen van Pim werden door uroloog/oncoloog en huisarts zonder vooringenomenheid geaccepteerd. Nu na een periode van 6 chemokuren in combinatie me hormoontherapie kan ik een tussenbalans opmaken, ook nadat ik recent van de oncoloog een zeer goed bericht heb gekregen. Er was in aanvang op 3 plaatsen buiten mijn prostaat kanker geconstateerd. Nu is er nog maar op één plaats een lage tumoractiviteit geconstateerd. De kanker is niet weg maar is naar het lijkt voorlopig een halt toegeroepen en heeft zich zeker niet uitgebreid. Ik denk dat ik ook, dankzij de adviezen van Pim, al die maanden tijdens de chemo niet of nauwelijks last heb gehad van ernstige bijwerkingen. 

Ik heb de afgelopen maanden veel aan mijn conditie gedaan, mij zoveel mogelijk aan de voedingsadviezen gehouden. Daarnaast heb ik ook als christen aan mijn ‘geestelijke’ conditie gewerkt. Op dit moment voel ik mij in alle opzichten goed ook al ben ik nog steeds kanker patiënt. Maar ik heb wel geleerd deze kanker op een “gezonde” manier tegemoet te treden mede dankzij de adviezen van Pim. Tijdens de behandelingen stuurde Pim mij zeer regelmatig bemoedigende appjes en is hij oprecht geïnteresseerd in mijn situatie. Pim dank voor wat je tot nu toe voor mij hebt betekend.

Wellnesspower maakt het verschil! Vorig jaar werd bij mij onverhoopt kanker geconstateerd. Gelukkig verdween de ziekte snel weer uit mijn leven. Zo spoedig mogelijk wilde ik de draad weer oppakken en de toekomst in volle vertrouwen tegemoet zien. Ik kon dit echter niet alleen. Na een uitgebreide persoonlijke intake heeft Pim mij op maat een orthomoleculair voedings- en voedingssuppletieadvies aangereikt. De consequente opvolging heeft op mij een zeer positieve en succesvolle invloed gehad. Doktoren staan versteld van mijn mooie bloedwaarden en mijn omgeving ziet mij stralen! Bedankt voor je deskundig advies Pim en ons gezamenlijke succes!

Sinds de hulp van Pim merk ik veel positieve veranderingen in mijn gezondheid. Na vaak last te hebben gehad van mijn huid (puistjes en ontstekingen) is mijn huid nu opmerkelijk rustig en zijn de ontstekingen verleden tijd. Pim heeft mij heel vakkundig en professioneel geholpen met voedingsadviezen en met supplementen op maat. Ook voor wat betreft de diagnose voor de chronische darmziekte Colitis Ulcerosa die ik tien jaar geleden kreeg. Mijn internist is zeer te spreken over mijn goede bloedwaarden en het wegblijven van de opvlammingen in mijn dikke darm. Ik weet zeker dat de supplementen en de adviezen van Pim daar aan hebben bijgedragen. Ik ben dan ook heel tevreden over Wellnesspower, bedankt Pim!

Jarenlang met een berg 'kwaaltjes' van de huisarts naar de apotheek, de huisarts naar de specialist, andere specialist, etc. Gezwollen buik, slechte vertering, moeilijke stoelgang, hoofdhuid eczeem en altijd moe. Sliep minimaal 9-10 uur per nacht én deed liefst nog dagelijks een siësta.Veel frustraties, handenvol met tijd en geld later, kwam ik eindelijk terecht bij de Orthomoleculaire Geneeskunde en Pim. Resultaat met voedingssupplementen na 4 maanden: gewone, plattere buik, geen opgeblazen gevoel meer, betere stoelgang, géén eczeem meer én veel meer energie! Bovendien zelfs 4,5 kg afgevallen, 8 uur slaap per nacht volstaat en nooit meer siësta gedaan! 🙂

Bij deze wil ik je enorm bedanken. Na jarenlang snotteren, snuiten en een weerstand van niks, voel ik me zoveel beter! Elke week was ik wel een dag ziek. Elk jaar een fikse griep. Antibiotica kuren, griepprik, neussprays, pillen en therapieën niets hielp me van mijn klachten af. Sinds ik jouw advies opvolg ben ik niet meer ziek geweest!!!! Hoogstens een klein beetje verkouden. Ik ben je heel dankbaar!

Ik heb al meer dan 12 jaar chronische Lyme. Een zeer invaliderende ziekte indien niet goed of tijdig behandeld. In het normale medische circuit is helaas niet voldoende kennis en werd ik niet serieus genomen waardoor de klachten alleen maar toenamen. Ik heb gelukkig een kliniek gevonden die me adequaat met antibiotica behandelt maar daarnaast is ondersteuning van het immuun systeem essentieel. Pim heeft me een aantal preparaten voorgeschreven die m'n lichaam helpen het gevecht aan te gaan tegen de Lyme bacterie en daarnaast bescherming bieden tegen de verwoestende werking van antibiotica op het lichaam. Het gaat momenteel na intensief kuren heel erg goed. Wil Pim dan ook bedanken voor zijn goede bijdrage qua kennis en preparaten in mij strijd tegen Lyme.

Ik heb van Pim al vele, goede adviezen gekregen die mijn gezondheid absoluut ten goede zijn gekomen. Onlangs voelde ik een koortslip prikkelen. In geen jaren gehad maar een stressvolle periode deed mijn koortslip opkomen. Pim om professioneel advies gevraagd... Niet te geloven maar mijn koortslip heeft niet doorgezet. In het verleden liep ik toch minstens een week met een ontsierende bovenlip veroorzaakt door een flinke korst tgv mijn koortslip. Heel vervelend met een representatief beroep. Dit behoort nu tot de verleden tijd. Dankjewel Pim voor je wederom uitstekende advies.

Een zeer tevreden klant!

'Wellnesspower', Power in de ruimste zin des woords! Pim is de drijvende kracht achter Wellnesspower, hij is niet alleen professioneel, maar ook zeer betrokken en meedenkend!Door een auto immuun ziekte(ziekte van Graves) behoor ik feitelijk dagelijks op bed te liggen om te kunnen leven met een laag energie niveau en bijwerkingen van mijn medicatie.Verbaasd was de internist dan ook dat ik nog geen 1 dag ziek thuis ben geweest en nog altijd werk naast het hebben van mijn gezin!Ik heb hem uitgelegd dat dit kwam door de ondersteuning van vitamines en mineralen op maat geadviseerd door Wellnesspower. Deze vullen perfect aan wat ik door mijn ziekte en medicatie te kort kom.Ik ben dan ook erg blij met Wellnesspower!!!

Nadat er in 2011 borstkanker bij mij werd geconstateerd, heb ik ieder jaar in de maand juli controle. Zo ook deze maand weer, tot mijn grote opluchting ben ik nog steeds helemaal ‘schoon’, de radioloog en nurse practitioner waren zeer tevreden over hoe mijn lichaam zich heeft hersteld. Geen oedeem arm, nauwelijks littekenweefsel, etcetera. Ik ben ervan overtuigd dat het plan van aanpak van Pim Couturier met betrekking tot voedingspatroon, -supplementen en levensstijl, tijdens en vooral na mijn ziekteperiode, hieraan bijgedragen hebben! Pim, veel dank, ook voor mij geldt ‘Wellnesspower voedt je innerlijke kracht’!

Rijkdom zit vaak in ontmoetingen!! En wat voor een ontmoeting, via, via weliswaar maar wát ben ik er blij mee! Pim Couturier is - om in modetermen te spreken - een OP MAAT - gesneden - wellnesscoach. De vakkundigheid waarmee je geholpen wordt, spreekt boekdelen. Helemaal en precies voor jou alleen en dat voelt niet alleen goed, het doet ook goed. Geen loze beloftes en dat blijkt uit alles! Hij staat voor zijn hoogwaardige producten en levert bovendien een even hoog-waardige service. Je zou evengoed, voor dezelfde prijs naar een ander kunnen, máár dan doe je jezelf en iedereen in je omgeving zwaar tekort. Immers als jij goed in je vel zit, straal je dat uit en dat merkt je omgeving.Maar alleen een voedingssupplement slikken is het natuurlijk niet, de begeleiding is even belangrijk, zo niet belangrijker, want zonder het gedegen advies zoals Pim dat geeft, kom je maar op de helft. Ik zou niet zonder Pim kunnen, eh... wel kunnen maar niet willen! Dat zegt genoeg, dacht ik zo.

We zijn erg blij te kunnen zeggen dat we op basis van de voeding- en voedingssupplement adviezen van Pim nu een groot verschil bemerken bij onze zoon met PDD NOS! Hij kijkt ons meer aan (meer oogcontact), hij praat beter en meer en hij lijkt ook beter te slapen en ziet er beter uit. Het was mij en mijn moeder (die vaak oppast op de jongens) al opgevallen en ook mijn zus zag het gelijk. Op school hebben we nog niet iets gehoord maar indirect merken we het ook daar omdat hij sneller zijn werk af heeft. Daar was hij heel trots op dat hij nu met rekenen een hoger niveau mag doen.

Vorig jaar mei kwam ik voor het eerst in contact met Pim en hoorde van zijn “werkwijze”. Vanaf die tijd verzorgt Pim mijn “gezondheid”. Na een uitvoerig onderhoud heeft Pim een programma voor mij samengesteld. Zelf mocht ik ervaren wat de middelen van Pim voor mijn welbevinden betekenen. Ook bij latere “problemen” dacht Pim altijd positief mee en hielp mij o.a. aan een natuurlijk en lichaamseigen pijnbestrijdingsmiddel. Het fijne vind ik dat je als “patiënt” niet word weggezet, maar dat er altijd tijd en ruimte is om terug te koppelen. Door dat positieve van beide zijde voel je je beter begrepen en dat komt de gezondheid alleen maar ten goede. Kan en wil Pim dus met volle vertrouwen bij anderen aanbevelen!

Nadat ik tot twee keer toe mijn baan had opgezegd kwam ik, via mijn werkgever, in contact met Pim. Ik ben reumapatiënt en had op dat moment heel veel pijn, zo erg had ik nog niet eerder meegemaakt. Voor een deel veroorzaakt door een cholesterol pil die ik net voordat ik bij mijn 'nieuwe' werkgever aan de slag ben gegaan, voorgeschreven had gekregen van mijn huisarts. Daarnaast had ik al jaren het gevoel volledig opgebrand te zijn. Naast mijn werk had ik nauwelijks fut om nog maar iets te ondernemen. Bij een arts krijg je dan al gauw het advies om minder te gaan werken. Dus een afspraak gemaakt met Pim die mij o.b.v. bloedonderzoek een aantal supplementen heeft voorgeschreven. Omdat ik in het verleden wel vaker diverse alternatieve geneeswijze had geprobeerd, had ik er eigenlijk niet zo veel vertrouwen in. Maar, daar denk ik nu toch wel heel anders over. Ik heb nog nauwelijks pijn en energie voor 10! Naast 4 dagen per week fysiek zwaar werk, werk ik ook nog als vrijwilligster bij een groot dierenasiel in de buurt, waar ik facilitaire zaken en onderhoudstaken voor mijn rekening neem. Het is heel lang geleden dat ik me zo goed heb gevoeld, mijn dank aan Pim is groot!!! Beste Pim, bedankt!

Pim helpt ons gezin regelmatig en met pure menselijke interesse om onze gezondheid op peil te houden. Zo had onze zoon last van stevige eczeem die via de reguliere zorg maar niet wilde verdwijnen. Maar met Pim’s professionele aandacht en een persoonlijk hulpplan was hij er binnen de kortste keren van af! De vitamine- en overige preparaten die Pim op grond van persoonlijk advies voorschrijft zijn een vast onderdeel van mijn voedingspatroon. Ik voel me er wel en energiek bij en ben nooit ziek!

Afgelopen jaren heeft Pim mij op diverse vlakken uitstekend geholpen met helder en goed onderbouwd advies over het versterken van mentale en fysieke gezondheid. Voor fysieke klachten zoals oogproblemen heeft Pim deze weten te verlichten met specifiek advies op maat. Maar daarnaast helpt Pim, door een zorgvuldige samenstelling van voedingssupplementen en de nodige tips op basis van levenservaring, om in balans te blijven óf om weer in balans te komen. Maar bovenal is Pim een bijzonder prettige persoonlijkheid en kan ik hem van harte aanbevelen om je (nog) meer vitaal en gezond te voelen.

Ja Pim, wat jij doet met jouw voedingsadviezen in combinatie met de aanbevolen voedingssupplementen is ongelooflijk! Zoveel fitter, blijer en gezonder in een relatief korte tijd. Veel dank!

In deze hectische onrustige tijd waarin we leven, veel stress ervaren waardoor ons lichaam uit balans raakt, is het bijna een must om een persoonlijke coach te hebben die jou erop wijst hoe de balans weer terug te krijgen. In Pim heb ik de persoon gevonden die mij daarbij helpt èn adviseert. Middels zijn supplementen, die ik al jaren gebruik, kan ik een ieder adviseren om Pim als coach te raadplegen om je lichaam weer geestelijk en fysiek in balans te krijgen.

Een mooi moment om jou te complimenteren met wat je opgebouwd hebt in die zeven jaar. Het meest recente voorbeeld is dat je met jouw voedingsadviezen en -supplementen mijn lieve moeder (76 jaar) na een zware operatie, er weer helemaal bovenop hebt geholpen. Dank daarvoor en complimenten!

Ook Team Evy heeft tijdens Alpe d'HuZes van jouw aandacht, verzorging en adviezen mogen genieten, waarbij ook de supplementen en vitamines het nodige 'extra's' hebben gebracht. Top kerel!

Sinds 20 jaar had ik last van hele hoge bloeddruk en slikte, veel, medicatie. Ruim een jaar geleden kreeg ik een uitgebreid deskundig advies van Pim en het resultaat nu een jaar later is meer dan ik ooit heb durven hopen. Gedurende het afgelopen jaar kon ik dankzij de aanbevolen supplementen en het voedingsadvies langzaam mijn medicatie afbouwen. De arts stond versteld, normaal stijgt de bloeddruk als je ouder wordt, maar bij mij daalt deze sterk. Ik voel mij gezonder, fitter dan ooit en ben erg blij met het uitgebreide advies van Pim. Pim is een professional, hij neemt de tijd voor je en staat altijd voor je klaar. Eigenlijk zou iedereen die gezond oud wil worden eens een consult moeten doen, ik kan Pim in ieder geval van harte aanbevelen!

Pim is een gedreven en gepassioneerde orthomoleculair welzijnscoach! Tot nu toe heb ik nog geen 1 ziektedag gehad. Nu was ik vóór de multi's ook weinig ziek, wat merk ik dan momenteel wel van de multi's? Mijn ongesteldheden voel ik niet meer. Normaal had ik 1 dag van tevoren behoorlijke buikkrampen: die zijn verdwenen. Mijn kalknagel reageert positief, waardoor er weer een gezonde teennagel groeit en mijn haar is voller en dikker. Pim heeft me bewuster gemaakt van het belang van goede voeding. Wij eten met ons gezin nu meer biologisch en proberen rode E-nummers in ons eten te vermijden middels het praktische boekje: 'Wat zit er in uw eten'.

Ik heb Pim Couturier ontmoet op een gezondheidsbeurs en was direct verrast door zijn oprechte interesse, zijn deskundigheid en zijn behulpzaamheid. Ik doe aan topsport. Mijn specialisme is lange afstandsatletiek en ik vraag nogal veel van mezelf. Om veel en hard te kunnen trainen is het belangrijk dat ik snel herstel. Gezonde voeding en voedingssupplementen kunnen daar aan bijdragen en Pim bood me aan om samen mijn voedingspatroon te doorlopen, te bekijken of ik voedingssuppletie nodig had en, zo ja, welke. Ik was al veel met mijn voeding bezig, maar kwam er toch achter dat er nog heel wat te verbeteren viel! Pim heeft me veel tips gegeven en ook heeft hij me enkele (sport)voedingssupplementen geadviseerd. Mijn ervaringen zijn dat Pim dag en nacht voor je klaar staat. Je kan hem bellen en mailen en hij staat je altijd te woord. Vlak na ons eerste afspraak kreeg ik erge last van m'n darmen. Dit is mijn gevoelige plek en komt helaas altijd weer terug. Nadat ik hem hierover mailde, kreeg ik diezelfde dag nog antwoord. Hij dacht met me mee en stuurde me direct een kuur op waar ik heel veel baat bij gehad heb. Ik ben sindsdien enorm vooruit gegaan. Ik ben nagenoeg klachten vrij, voel me veel energieker en ik slaap vele malen beter. Afgelopen weekend ben ik 3e geworden op het NK 10000 meter! Mijn eerste NK medaille :-). M'n najaarsseizoen gaat er nu ook weer aan komen, dus ik ben heel benieuwd wat het effect is op mijn prestaties daar.Ik kan Pim Couturier aan iedereen aanbevelen. Niet alleen aan (top)sporters zoals ik, maar ook aan alle mensen die op een gezonde manier oud willen worden. Ik heb er in ieder geval heel veel aan gehad!

Pim heeft team Cortex op uitstekende manier bijgestaan in de voorbereiding en tijdens de Alpe d'HuZes in juni in Frankrijk met zijn voedingsadviezen en supplementen. Pim heeft zelfs andere hotelgasten in korte tijd overtuigt van zijn kennis en juiste samenstelling van supplementen op basis van de behoefte van die personen. Al met al een echte kenner en aanrader waar team Cortex en mijn familie veel aan heeft.

Ik heb mijn hele leven al veel last van eczeem. In juli vorig jaar kwam ik per toeval in contact met Pim. Ik moet toegeven dat ik in eerste instantie een beetje sceptisch was want had alles al geprobeerd.In het kader van niet geschoten is altijd mis toch een poging gewaagd met de supplementen. Sinds een aantal maanden ben ik compleet eczeem vrij en voelt mijn huid zacht aan in plaats van als schuurpapier. Ik let daarnaast meer op mijn voeding dankzij de tips van Pim. Ik ben dus in de gloria en kan Pim dus met volle tevredenheid aanbevelen.

Pim Couturier van Wellnesspower verdiept zich, na afloop van een uitgebreid en persoonlijk intake-gesprek, elke keer weer zeer uitgebreid (maar nog steeds vrijblijvend) in hetgeen besproken. Het resultaat is dan ook zonder uitzondering elke keer weer een helder en onderbouwd advies. Niet alleen qua supplementen, maar ook op het gebied van voeding en leefstijl. Ben al jaren bekend met het werk, de praktische adviezen, resultaten én kwaliteit van de producten die Wellnesspower levert. Kan Pim Couturier dan ook van harte aanbevelen!

Medio april 2011 kreeg ik de diagnose borstkanker. Operaties, bestralingen en chemokuren volgden. Ik was al een zeer tevreden cliënt van Pim, maar vanaf het moment van diagnose tot en met heden heeft Pim mij op een fantastische en professionele manier begeleid, zonder mij ook maar iets op te dringen. Boeken om te lezen, gezondheidssuggesties alsmede een suppletievoorstel om mijn verzwakte lijf weer in optimale conditie te brengen en vooral te houden. 16 december 2011 was mijn laatste chemokuur en ik voel mij bijna weer de oude. Ik weet zeker dat de supplementen hieraan bijdragen en ik kan een ieder die met de ziekte kanker te maken krijgt, Wellnesspower in de persoon van Pim, van harte aanbevelen!

De dienstverlening van Wellnesspower, in de persoon van Pim Couturier, staat wat mij betreft op eenzame hoogte. Persoonlijke aandacht, uitstekende op maat adviezen en en correcte afhandeling van geleverde diensten zijn ingrediënten die heden ten dage zeldzaam blijken te zijn. De voeding supplementen zelf bieden waar voor hun geld: ze zijn kwalitatief van prima niveau en betaalbaar in hun soort. Kortom, Wellnesspower is een aanrader voor een ieder die zichzelf en zijn/haar gezondheid serieus neemt en daarin wil investeren. Behoud van gezondheid niet alleen vandaag, maar ook voor de toekomst!

Begin november heb ik voor het eerst contact gehad met Pim Couturier. Op basis van mijn levensstijl, voedingspatroon en gezondheidsklachten heeft Pim een suppletie-advies aan mij uitgebracht. Mijn onophoudelijke vragen werden steeds zorgvuldig en deskundig beantwoord waarbij ook verder werd gekeken dan mijn vraag en waar zo nodig de verwijzing werd gemaakt naar relevante literatuur c.q. achtergrondinformatie. Dit advies heb ik direct opgevolgd, en nu ruim zes weken later, heb ik meer energie, mijn huid weerspiegelt mijn verbeterde gezondheid, maar hoe geweldig is het dat mijn migraine nu al zo sterk verminderd is. Ik ben ervan overtuigd dat met behulp van Pim het gaat lukken om deze volledig te elimineren!

Ons gezin had een zeer hectische periode achter de rug en dat had zijn weerslag op onze weerstand. Op advies van mijn zwager zijn wij in gesprek gegaan met Pim. Dat was zeer verhelderend. Nu gebruiken wij al geruime tijd de producten en de adviezen van onze Pim. Geweldig, de Wellnesspower is duidelijk voelbaar! Uitstekende service en de producten zijn kwalitatief van een hoogwaardig niveau. Wij kunnen Pim met een gerust hart aanbevelen. Pim is een erg vakkundig specialist en voorziet je van erg goede adviezen. De supplementen zijn van goede kwaliteit en snel geleverd. Pim houdt contact als je dat wilt en houd alles goed in de gaten.

Het deskundige advies en de oprechte aandacht die hij voor mij heeft, hebben ertoe geleid dat ik sinds een aantal maanden vaste klant ben van Wellnesspower! De voedingssupplementen zijn van hoogwaardige kwaliteit en dragen er mede toe bij dat ik me energieker voel dan voorheen. Ook voor afvallen heeft hij goede dieet adviezen die ook werken, aangezien ik al een paar kilo ermee ben afgevallen.

In de tijd dat gezondheid niet alleen een hype maar ook voor velen een waardevol goed is. Is Wellnesspowerin de persoon van Pim Couturier een gezondheidscoach die je met gedegen en goed onderbouwde adviezen helpt je gezondheid structureel te verbeteren. Adviezen voor 'Body, mind and soul'. Met zijn kennis van zaken, zijn ervaring, de liefde voor het vak en zijn persoonlijke benadering weet Pim maatwerk te leveren, toegespitst op je persoonlijke situatie. Waar velen een drempel over moeten om gezondheidsadviezen te vragen aan een personal (gezondheids)coach, heeft Pim die drempel weggenomen door het adviestraject buiten de kosten te houden. De eventuele kosten ga je maken als je als onderdeel van het (gezondheids-) verbetertraject voedingssupplementen gaat gebruiken. Hoogwaardige supplementen, die ik ook als zodanig heb mogen ervaren. Goede kwaliteit, waardoor een positief resultaat snel merkbaar was. De combinatie van Pim, zijn adviezen en zijn voedingssupplementen zijn zeker aan te bevelen voor een ieder waarvoor een goede gezondheid mede de basis vormt voor een waardevol leven.

Ik gebruik de supplementen van Wellnesspower al jaren. Voorheen was ik vaak grieperig en vermoeid. Ik ben inmiddels al jaren vrij van klachten! Een absolute aanrader, zeker het persoonlijke en op maat geschreven advies is essentieel en van hoge toegevoegde waarde!.

Ik ben zeer tevreden over Pim en Wellnesspower. Pim is een goede adviseur. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt! De voedingssupplementen zijn van uitstekende kwaliteit en worden snel geleverd. Kortom, ik ben vaste klant!